Wegenbouw mortels

Ook bij aanleg van wegen is duurzaamheid een begrip. Vrijenban РDelft biedt u deze duurzaamheid. Om deze wegen een lange levensduur te geven, dient de kantopsluiting door hoogwaardige stelspecie en/of biggelspecie ondersteunt te worden. Vrijenban РDelft stelt deze mortels nauwkeurig samen waardoor de aannemer werk van een hoge kwaliteit kan afleveren. De kantopsluiting zal zodoende jaren mee gaan!

Samenstelling mortel

Door gebruik van zorgvuldig samengestelde toeslagstoffen en deels gerecycled materiaal van goed uitgedachte korrelgrootte, ontstaat een fijn betontype dat jaren meegaat. In samenwerking met onze cementleverancier hebben wij diverse cementen getest. Een legering van verschillende hoogwaardige cementen heeft het perfecte resultaat opgeleverd. Deze cementgebonden mortel is:

  • resistent tegen dooizouten
  • resistent tegen sulfaten
  • resistent tegen vorst

De ideale mix voor de gespecialiseerde wegenbouwer. Om deze mortel precies op tijd te kunnen leveren, beschikt betonfabriek Vrijenban over een zeer modern wagenpark. Onze bakwagens kunnen grote hoeveelheden materiaal vervoeren. Het uitknijpen van materiaal na de ochtend behoort tot de mogelijkheden.