Over ons

Betonindustrie Vrijenban is een gespecialiseerde betonfabriek voor geprefabriceerde betonelementen. Onze specialiteit is maatwerk: bijzonder gevormde elementen in elke gewenste milieuklasse.

Unieke betonelementen

Op onze productielocaties zijn ongeveer vijftig deskundige medewerkers dagelijks aan de productie van betonmortel en prefab betonelementen. Onze productie varieert van unieke kunstwerken tot grote aantallen elementen voor infrastructurele projecten van de overheid. Voor betonindustrie Vrijenban vormen afwijkende formaten, nieuwe toepassingen en creatief ontwerp uitdagingen die wij graag omzetten in perfecte betonelementen. Maatwerk in beton, gedrevenheid en oog voor detail zijn kernwaarden die deel uitmaken van ons DNA.

Expertise in betonproductie

Vrijenban is opgericht in 1911 als aannemer en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in betonwerken. Wij ontwikkelden grote expertise voor werken in beton op maat. Dit is met name te herkennen aan de innovatieve productieprocessen en hoogwaardige materialen die wij toepassen om betonelementen te maken met elke vorm en maat die de opdrachtgever wenst.

Toonaangevend betonproducent

Wij produceren prefab beton voor Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), rail, utiliteitsbouw en civiele werken. Vanuit onze fabrieken zijn wij toeleverancier voor gemeenten, provincies, architecten en aannemers en niet te vergeten onze Duitse partners. Onze betonindustrie groep mag gekend worden tot de modernste productiefaciliteiten in Nederland waar wij prefab elementen fabriceren in alle milieuklassen.

Duurzaam transport

Onze moderne transportafdeling zorgt voor een perfecte aflevering van de door u gewenste producten. Wij leveren just-in-time waar dit nodig is en beschikken over vrachtwagens waarmee we grote hoeveelheden materiaal kunnen vervoeren. Alle vrachtwagens beschikken over een euro-5 of euro-6 motor en staan garant voor een minimale uitstoot van schadelijke stoffen.

Beton zoals ú het wilt

Aansprekende werken laten wij u graag zien onder het kopje projecten. Onze creativiteit en expertise staan nooit stil. In samenwerking met opdrachtgevers en partners werken wij continu aan mogelijkheden en toepassingen voor beton. Schroom dus niet om een aanvraag bij onze binnen- of buitendienst te doen. Samen met ons team van gedreven medewerkers komt u tot een pracht staaltje prefab beton voor uw unieke toepassing.